Wie ben ik

Mijn naam is Reggie van Spijk. Sinds 2007 geef ik uitvoering aan mijn praktijk voor acupunctuur. Eerst onder de naam Ling Dao en daarna onder de naam Acupunctuur Drunen. Mijn studie heb ik gedaan aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum. Een 6-jarige opleiding waar ik niet alleen acupunctuur heb gestudeerd maar ook een aantal jaren natuurgeneeskunde en met een gedege kennis van westers medische basiskennis. Na de opleiding heb ik nascholingen gevolgd op het gebied van massagetechnieken, methode Dorn rugcorrecties, Bu Ming (het voeden van de bestemming), sport acupunctuur en electro acupunctuur.

In 2016 heb ik met succes nascholing gevolgd om mijn medische basiskennis op het niveau van de Plato-normen te krijgen. Hierdoor blijven mijn consulten ook nu vergoed door uw zorgverzekeraar.