Creatrix®

De enigste en meest complete methodiek om definitief af te rekenen met je emotionele blokkades en vastgeroeste denkpatronen!

“Het klinkt te goed om waar te zijn”. “Kom op…. dit kan echt niet”! Zomaar een paar uitspraken die ik hoor van vrouwen die video’s en testimonials van deze methodiek bekeken en niet geloven wat ze zien.

In mei 2017 heb ik deze methodiek zelf ondergaan en ben ik Creatrix® Transformologist® geworden. Dat betekent dat ik met deze baanbrekende methode vrouwen mag helpen op weg naar geluk en innerlijke vrijheid. En is dat ook waar jij naar op zoek bent? Wil jij jezelf vrij voelen om datgene te gaan doen waarvoor je in de wieg bent gelegd? Om datgene te doen wat je altijd al had willen doen?

Waarom laten we ons tegenhouden te zijn wie we zijn en te doen wat we willen doen? Wat leeft er in jou wat geen ruimte krijgt? Hoe zou je toekomstbeeld veranderen als je gehoor zou geven aan je buikgevoel?

Wij vrouwen hebben de kracht om te creëren! Wij creëren leven en geven het leven door. We zijn veel krachtiger dan we onszelf voorhouden. Reken met behulp van Creatrix® af met je emotionele beren op de weg en ga je eigen unieke vrouwelijke pad volgen! Een pad van kracht en creatie.

Wil je meer weten wat deze methodiek voor jou kan betekenen? Boek dan een ‘krijg-je-issues-helder-sessie’. Dan ga ik samen met jou in 1 tot 1,5 uur kijken naar waar je tegenaan loopt, wat je dromen zijn en hoe we daar komen waar jij wilt zijn. Deze sessies kunnen zowel 1 op 1 in mijn praktijk plaatsvinden als online middels Skype.